Influencer Zoekmachine
Influencer Zoekmachine

Niels on Wheels – Sporten met een handicap

Mijn naam is Niels Vink, ik ben 19 jaar en ik kom uit Helmond.

Ik ben professioneel rolstoeltennisser en reis de hele wereld over om toernooien te spelen.

Op dit moment ben ik nummer 1 van de wereld in de Quad categorie van het rolstoeltennis.

In de zomer van 2021 mocht ik meedoen aan de Paralympische Spelen in Tokyo en heb daar een bronze medaille in het enkelspel gewonnen en een gouden medaille in het dubbelspel!

Ik ben momenteel tweedejaars student op het Summa College

Je vraagt je misschien af waarom ik in een rolstoel zit. Ik heb op éénjarige leeftijd een bacteriële infectie gehad (meningokokken sepsis). Waardoor mijn benen, vingertoppen en verschillende plekken van mijn huid zijn geamputeerd. Maar ik voel me niet anders dan anderen en ben ik niet anders dan anderen. Ik wil anderen (met of zonder beperking) inspireren om hun dromen ook na te jagen en het beste uit zichzelf te halen.

Denken in mogelijkheden! Dat is waar ik in geloof en wat mij al zo ver heeft gebracht!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *