Waar kunnen we je mee helpen?

Veelgestelde vragen influencers

Influencer Zoekmachine is een samenwerkingsplatform waar influencers en bedrijven elkaar kunnen vinden. Connect eenvoudig met bedrijven, presenteer jezelf op ons platform en bepaal zelf met wie je wilt samenwerken.

Simpel! 

Je start met het aanmaken van je eigen influencer account. Vervolgens vul je jouw profiel zodat iedereen precies weet wie je bent en wat je doet. Daarna kun je reageren op campagne opdrachten en op zoek naar geschikte samenwerkingspartners.

That’s it.

Euhhh… waarom niet! Misschien omdat…

  • Je zelf wilt zorgen voor goed betaalde jobs.
  • Het aanmaken van een account helemaal gratis is.
  • Je via ons platform contact kunt leggen met bedrijven die op zoek zijn naar influencers zoals jij.
  • Je je eigen professionele netwerk kunt uitbreiden.
  • Je op zoek bent naar afwisseling in je werk en je zo zelf kunt kiezen welke klussen je wilt oppakken. 
  • Je je zaken graag zelf wilt regelen.
  • Het platform is opgezet door een influencer en ondernemer
  • Je leuke bedrijven en enthousiaste ondernemers kunt helpen groeien (dat zijn karmapunten).
  • Je krijgt tips en tricks van ons hoe je het meeste uit je samenwerking haalt

Als Influencer wil je natuurlijk niet dat elk bedrijf zomaar contact met je kan opnemen. Dit is precies de reden dat we een berichtenfunctie hebben ingebouwd en je contactgegevens niet delen met anderen. Zo kun je eerst eenvoudig kennismaken via ons platform, voordat jullie contactgegevens uitwisselen.

Jezelf aanmelden op Influencer Zoekmachine en ons platform gebruiken is voor influencers helemaal gratis!

Iedereen kan op Influencer Zoekmachine terecht. Grote, maar ook kleine bedrijven. Op ons platform vind je enthousiaste ondernemers uit verschillende branches en uit alle hoeken van het land die graag met influencers zoals jij in contact komen.

Wanneer je een account hebt aangemaakt en je profiel hebt ingevuld kun je direct aan de slag. Door in je navigatiemenu op opdrachten te klikken kun je een overzicht bekijken van de verschillende campagne opdrachten die bedrijven hebben geplaatst en daarop met één druk op de knop reageren. 

Haal alles uit Influencer Zoekmachine

Als je op zoek bent naar mogelijkheden om het meeste uit Influencer Zoekmachine en toekomstige samenwerkingen te halen, dan zijn onze Tips & Tricks precies wat je nodig hebt. We laten je zien hoe je de juiste samenwerkingspartners kunt vinden, hoe je eenvoudig contact legt en welke afspraken je met elkaar maakt