Waar kunnen we je mee helpen?

Veelgestelde vragen bedrijven

Influencer Zoekmachine is een samenwerkingsplatform waar bedrijven en influencers elkaar kunnen vinden. Je kunt je eenvoudig aanmelden, campagne opdrachten plaatsen en samenwerkingen zoeken. Zo laat je je bedrijf stralen als nooit tevoren.

Simpel! 

Je start met het aanmaken van een account. Vervolgens vul je jouw profiel zodat iedereen precies weet wie je bent en wat je doet. Daarna kun je opdrachten plaatsen en op zoek naar geschikte samenwerkingspartners.

That’s it.

Wij bieden een zoekmachine waarin je als bedrijf op zoek kunt naar influencers voor meer online zichtbaarheid.

Goede vraag! Natuurlijk zouden we hieronder een eindeloze lijst aan voordelen kunnen opnoemen. Maar we zijn bescheiden en hebben we alleen de belangrijkste voordelen voor je opgesomd. 

  • Influencers en bedrijven kunnen elkaar moeiteloos vinden in onze zoekmachine
  • Het is ontzettend eenvoudig om campagne opdrachten te plaatsen
  • Je krijgt tips en tricks van ons hoe je het meeste uit je samenwerking haalt
  • Het platform is opgezet door een influencer en ondernemer
  • Het is onze missie om mensen te verbinden en online te helpen groeien
  • Alle aanmeldingen op ons platform worden door ons gescreend

We zullen niet zeggen dat je onder een steen hebt geleefd als je niet weet wat influencer marketing is, dat houden we voor ons ;-). In plaats daarvan krijg je van ons gewoon een antwoord op je vraag. Influencer marketing is simpel gezegd een vorm van marketing waarbij influencers worden ingezet om je product, dienst of bedrijf onder de aandacht gebracht te brengen. Dit verloopt vaak via een marketing Agency. Niks mis mee, maar vaak niet transparant en flexibel. Juist daarom hebben wij Influencer Zoekmachine in opgezet. 

Of influencer marketing bij jouw bedrijf past is natuurlijk afhankelijk van je onderneming, de doelen en je doelgroep. Toch is de kans groot dat influencer marketing je bedrijf verder kan helpen groeien, iedereen (jong en oud) zit tenslotte op social media. Het enige dat jij hoeft te doen is op zoek te gaan naar de juiste influencer om jouw specifieke doelgroep te bereiken. Zo simpel is het. 

Jezelf aanmelden op Influencer Zoekmachine is voor bedrijven en influencers helemaal gratis.

Wil je als bedrijf campagne opdrachten kunnen plaatsen, van onze zoekmachine gebruik willen maken en direct contact willen opnemen met influencers? Dan kun je een Zoekmachine Abonnement voor bedrijven nemen.

Wij houden van duidelijkheid en flexibiliteit. Jouw Zoekmachine abonnement voor bedrijven is dan ook flexibel en vrijblijvend. Je bepaalt dus zelf wanneer, hoe vaak en hoe lang jij gebruik wilt maken van onze diensten. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of annuleren.

Dat is ontzettend makkelijk. Om je abonnement te annuleren of te pauzeren ga je naar je account en klikt op abonnementen. Vervolgens selecteer je de door jou gewenste optie, et voila.

Iedereen kan op Influencer Zoekmachine terecht. Grote, maar ook kleine bedrijven. Op ons platform vind je enthousiaste ondernemers uit alle hoeken van het land. 

Ons platform bevat op dit moment een hoop influencers en micro-influencers, waar jij als bedrijf een leuke samenwerking mee kunt aangaan. Het aantal aanmeldingen groeit daarnaast dagelijks. De influencers zijn actief op verschillende social media, zoals YouTube, Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn.

Heb jij als bedrijf een zoekmachine abonnement, dan kun je eenvoudig chatten met influencers die open staan voor een samenwerking. Dit maakt het eenvoudig om ideeën uit te wisselen over je bedrijf, de doelgroep en je campagne opdracht. Zo wordt het wel heel makkelijk om je bedrijf verder op de online kaart te zetten. 

Op dit moment niet, maar je hebt ons daarvoor ook helemaal niet nodig. Wij maken het je gewoon ontzettend makkelijk om samenwerkingspartners te zoeken en te vinden. Als je een bedrijfsaccount hebt aangemaakt, kun je met een druk op de knop een campagne opdracht plaatsen en wachten tot influencers zich daarvoor aanmelden.

Nee, daar houden we ook helemaal niet van. Bij ons kun je je abonnement altijd eenvoudig pauzeren of annuleren. No questions asked!

Haal alles uit Influencer Zoekmachine

Als je op zoek bent naar mogelijkheden om het meeste uit Influencer Zoekmachine en toekomstige samenwerkingen te halen, dan zijn onze Tips & Tricks precies wat je nodig hebt. We laten je zien hoe je de juiste samenwerkingspartners kunt vinden, hoe je eenvoudig contact legt en welke afspraken je met elkaar maakt.