Samen­werkingen

Samen naar grote hoogte!

Wij geloven in de kracht van een goede samenwerking en houden van win-win situaties. Wij denken graag in oplossingen en weten dat succes samen het beste gevierd kan worden. Daarom zoeken we verbindingen, die verder gaan dan ons eigen platform. Heb je een leuk idee voor een samenwerking en hou je ook van win-win situaties? Neem dan gerust even contact met ons op.

SVEN

Series maken

Wat voor soort content wil ik maken en waar haal ik het meeste plezier uit? Dat zijn de 2 vragen die ik mijzelf elke dag stel om mijn creatieve mindset te laten draaien.  De beste tip die ik mijzelf gaf en kan meegeven aan andere makers: maak eerst een plan en stel een doel. Begin met het bestuderen van video’s die jij ook wilt gaan maken.  Bijvoorbeeld: Als je van dagelijks vloggen houdt, bestudeer dan een aantal vloggers die dit doen en kijk vervolgens naar hen hoe zij het aanpakken en bedenk dan hoe jij je eigen sausje erover heen kan gieten, waardoor het uiteindelijk unieker wordt dan de rest.

Voor dat ik begin stel ik mijzelf altijd een doel, zoals een bepaalde serie die ik wil gaan maken. Eerst maak ik een draaiboek met onder andere:

–        Waar gaan we de serie over maken?

–        Wat wordt er per aflevering duidelijk?

–        Hoe gaat de montage eruit zien?

–        Wat voor grafische vormgeving hebben we nodig?

Etc.

Uiteindelijk moet het 1 geheel worden doormiddel van de montage. Een video kijk ik misschien wel 100x na zodat ik zeker weet dat alles klopt en volgens mijn plan is gegaan en kwaliteit kan afleveren.

Zelf heb ik een lange termijn visie en dat werkt voor míj het beste, dat is het maken van tijdloze series die informatief heel sterk zijn. Ik wil hoge kwaliteit brengen, dus alles moet kloppen. Van de grafische vormgeving, tot aan het camerawerk, tot aan het presenteren. Series/video’s maken die ikzelf interessant vind, laten mijn creatieve mindset draaien en zorgen ervoor dat ik continue gedreven ben. Zodat het uiteindelijk resulteert in het kwaliteitsproduct dat ik wil afleveren op YouTube.

Bedrijven op het platform

DEFVIN

eigen creatie + productie investering

In mijn samenwerkingen ben ik graag vrij in mijn creativiteit, om zo content te creëren waar zowel de partner als mijn volgers mee tevreden worden gesteld.

Het leuke is dat elke creator weer ander soort content maakt! Het kan daarom helpen om eerst de content van de ‘influencer’ te bekijken en vervolgens in samenspraak een mooie samenwerking te starten

De ideale samenwerking is er een waar ik zelf ook echt achter sta. Een gedeelte van het budget gebruik ik vaak als ‘productie investering’ om zo nog toffere content te kunnen maken!

Pers & media

Wil je een item maken of een artikel schrijven? Dat vinden we hartstikke leuk! Klik even op onderstaande knop en we brengen je naar de juiste plek.

TOM

Langdurig samenwerken

Mijn naam is Tom en ik ga online bekend onder de naam Tom Outdoor.
Dit is omdat ik enorm van avonturen hou die met outdoor te maken hebben.

Bouw aan een goede relatie voor een succesvolle duurzame samenwerking.
Op het moment dat je een samenwerking aangaat die jouw enorm bevalt probeer ik te zorgen voor een goede relatie. Het contact hierin met jouw contactpersoon is enorm belangrijk.
Ik probeer informeel en formeel te combineren! Ook probeer ik altijd extra mijn best te doen als het mij fijn lijkt om een langdurige samenwerking aan te gaan.

Zo heb ik voor een kledingmerk extra mijn best gedaan om de post op te hypen.
De post liep daardoor enorm lekker wat dit merk enorm fijn vond.
Drie maanden na de eerste keer is ook de tweede samenwerking met dit merk een feit en noemen zij het zelf een partnership.

Kort samengevat, wil je een langdurige samenwerking? Doe dan extra je best in het contact en in de content die je moet aanleveren!