Influencer Zoekmachine
Influencer Zoekmachine

Ghino – Stuntman & Professioneel vechter

Begonnen met Televisiewerk in 2009 en dit liep positief uit de hand, waardoor ik koos voor een opleiding tot acteur. Van de opleiding security naar acteren was een bijzondere stap en het tv werk werd echt mijn 2e liefde naast de vechtsport. Ik ben een professionele Thaibokser met een diploma als afgestudeerd filmacteur en mijn 2 grote liefdes combineer ik waardoor ik mij op mijn best voel!

Ik hou van verhalen vertellen in een camera oftewel ik hou van acteren, ik hou van de vechtsport en heb dit altijd op een profniveau willen doen en daar ben ik ook voor gegaan en nog steeds ben ik dat aan het doen! Ik laat via mijn social media zien wat voor een benefits de sport voor mij heeft en wat het voor andere kan doen. Komedie clips maken op social media in combinatie met de sport is mijn ding geworden! Van Tiktok dansjes tot salto’s maken en flashy kicks maken om een brand te supporten, noem het maar op ik gebruik mijn krachten om te helpen waar kan!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *